Posljednje kolo prve faze... Cedevita dočekuje Tofaš, debi Murića…

foto: FB KK Cedevita

Cedevita će prvi dio Eurokupa zaključiti domaćim susretom s turskim Tofašom (utorak, 20h) u kojem nema rezultatski imperativ jer već osigurala nastup u Top 16 fazi, a ovaj susret će ujedno biti debi Ede Murića, novog člana prvaka Hrvatske. 

 Oni mogu proći dalje, ukoliko Limoges kod kuće izgubi od Poljaka i sigurno da će biti motivirani, a na nama je da isto tako budemo dobri. Bez obzira što nama ova utakmica ne znači ništa i ne možemo napredovati na tablici, mislim da moramo odigrati jednu pravu utakmicu”, izjavio je trener Cedevite Slaven Rimac.

Kao i utakmica protiv Petrol Olimpije, koja je odigrana 7. prosinca, ova utakmica ujedno će poslužiti kao blagdanska asistencija za Klub HEO, prvu hrvatsku udrugu roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Namjera je igrača, trenera, zaposlenika i uprave KK Cedevita pomoći u prikupljanju preostalog potrebnog iznosa od 35.000,00kn za nabavu vozila koje je Klubu HEO neophodno za rad. Osim izravnim donacijama, KK Cedevita će prepustiti i prihod od prodanih ulaznica s utakmica protiv Olimpije i Tofaša Klubu HEO. Također, pozivaju se svi fanovi i partneri kluba, kao i suparnički klubovi, da su uključe – direktnom donacijom na žiro račun udruge kod HPB-a – IBAN HR07 23900011100943149 ili na druge načine….prenosi kkcedevita.hr