Novi trener Marko Trninić uoči početka szone... Ribarić i Buovac predvode mladost Cedevite Junior…

foto: KKcedevita junior

Cedevita Junior (bivši Agrodalm) u novu sezonu Prve lige ulazi s novim trenerom Markom Trninićem, te s gotovo novom momčadi koju mahom čine juniori Cedevite Junior. Iz prošlogodišnjeg Agrodalma Trninić može računati na Ribarića, Žužula, Markočića i Ogrizovića, a pojačanje je dolazak Mateja Buovca koji je prošle sezone igrao na Islandu, a prije toga nosio dres Zagreba i Dubrave ”Bez iskusnijih igrača bilo bi jako teško igrati ligu koja je vrlo kvalitetna, a mogu reći čak i jača nego prošle sezone. Puno iskusnih igrača igra u njoj s nizom klubova koji imaju velike ambicije kao što su Jazine, Bosco, Kaštela, Pula, Dubrovnik i ostali. Mogu biti zadovoljan pripremnim periodom u kojem smo odigrali pet utakmica i vjerujem da spremni dočekujemo subotu i susret s Zapruđem”…kaže trener Trninić kojem će na klupi asistirati Luka Pešut.

Ciljevi kluba su jasni u novoj sezoni ”Pa svakako prvi cilj je ostanak u ligi, a onda pokušati težiti prema doigravanju. Mislim da će nam ovih nekoliko iskusnijih igrača značajno pomoći u nastavku razvoja naših mladih igrača (Lukačić, Serdarušić, Parlov, Brzović, Kramarić, Bošnjak, Gatarić, Pavičić…) Svaka utakmica će biti jedno veliko iskustvo i posebno na gostovanjima će biti zahtjevno doći do pozitivnog rezultata”.

Ribarić će biti najiskusniji igrač Cedevite Junior…

Zagrebački dvoboj u Domu košarke Cedevita će u subotu igrati Cedevita Junior i Zapruđe ”To je momčad koja na svakoj poziciji ima po dva kvalitetna igrača. Oni će težiti pozicijskoj igri pet na pet, a nama će glavna osobina biti tranzicija i veći broj napada. Tko nametne svoj ritam sigurno će biti u prednosti.”…završio je Trninić s najavom susreta protiv Zapruđa.

Prva liga, 1. kolo

05.10.2019. 17:00Bosco Zagreb - KK Jazine Arbanasi (SD Trnsko)
05.10.2019. 18:00KK Pula 1981 - Sesvete
05.10.2019. 19:00Cedevita Junior - Zagreb (Dom košarke Cedevita)
06.10.2019. 16:00AKK Universitas - Dinamo Zagreb
06.10.2019. 18:00Samobor - Omiš Čagalj Tours
12.01.2020. 18:00KK Dubrovnik - KK Ribola Kaštela