Bosco traži ”majstoricu, Dinamo ulazak u HT Premijer ligu…

Drugi susret finala doigravanja za HT Premijer ligu u subotu od 17 sati u SD Boško Božić Pepsi igraju Bosco i Dinamo. Prvi susret pripao je Dinamu kojem bi nova pobjeda značila ulazak u elitni razred naše košarke, a Bosco traži priliku za majstoricu koja bi se igrala u utora.

”Nismo zadovoljni kako smo reagirali u prvoj utakmici, a posebno na početku gdje je Dinamo ušao puno čvršće od nas. Mi smo se povukli na njihov pritisak iz čega su oni napravili veliku razliku. U drugu utakmicu moramo ući puno jače i vjerujemo da onda možemo izboriti treću utakmicu”…kazao je bek Bosca Luka Katura.

Prvu utakmicu zasigurno je obilježio sjajni šut beka Dinama Martina Klepe koji je ubacio šest trica iz sedam pokušaja ”Očekuje nas jako zahtjevna utakmica u kojoj će protivnik biti maksimalno motiviran da nam uzvrati za poraz od prije par dana. Na nama je da im to onemogućimo te vjerujem da ćemo odigrati jednu pravu utakmicu. Pozivam sve navijače da nas podrže u što većem broju jer se nebrojeno puta ove sezone pokazalo koliko nam znači njihova podrška”…kazao je Klepo.