CEDEVITA U DERBIJU GOST MEGA LEKSA... ABA LIGA: CIBONA DOČEKUJE SUTJESKU…

FOTO:ABA-LIGA.COM

Utakmicama 22.kola nastavlja se ABA liga. Zagrebački klubovi imaju vrlo značajne susrete u nedjelju. Drugoplasirana Cedevita u derbiju kola gostuje kod četvrtoplasiranog Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici (19.00) i tražit će novu pobjedu za korak bliži potvrdi osvajanja drugog mjesta uoči doigravanja.

“Mega Leks je dobra momčad. Dvije pobjede su iza nas i igraju dobro cijelu sezonu. Nositelji im imaju od 21 do 23 godine. Bit će zanimljivo. Moramo im odgovoriti energijom i ako to uspijemo ta prevaga u iskustvu bi mogla doći do izražaja. No, ako ne budemo imali dovoljno energije, imat ćemo velikih problema”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

Cibona će od 17.00 sati hvatati desetu pobjedu u domaćem susretu protiv Sutjeske iz Nikšića. Vukovi moraju brzo zaboraviti Euro poraz kojeg su doživjeli u srijedu, a pobjedom se mogu vratiti na diobu petog mjesta i puno mirnije ući u završnicu sezone.

“Nezgodni su jer su atipična ekipa. Dobro trče, šutiraju svi. Znali su mnogima napraviti probleme, kao što su dobili Partizan”, kazao je Filip Krušlin uoči dolaska Sutjeske.

Košarkaški kamp Novalja