ABA: Cibona u petak dočekuje Partizan…

foto: KK Cibona

U petak (19.00) u KC Dražen Petrović igraju dvije neporažene momčadi ABA lige. Cibona dočekuje Partizan kojeg je svladala nedavno na pripremnom turniru u Opatiji, a trener Vladimir Jovanović vjeruje da Cibona uz podršku navijača može odigrati dobru utakmicu u kojoj će tražiti svoju priliku

“Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu natjecanja što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svjesni smo njihove kvalitete i snage, znamo da su oni ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Mi smo radili kao i do sada maksimalno koliko znamo i možemo i odigrati ćemo hrabro i jako da pokažemo sav talent i kvalitetu koju imamo i nadamo se da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni.”

Odlične igre na početku sezone pruža i Amar Gegić “ Očekuje nas jako teška utakmica između dvije ekipe koje su još neporažene. Moramo održati koncentraciju na razini svih 40 minuta i poštovati dogovore iz svlačionice te igrati s puno kontakta. Nadamo se da će biti što više publike koja će nam svakako olakšati svojom podrškom i pokušati nas pogurati pobjedi.”

Košarkaški kamp Novalja