U DRUGOJ UTAKMICI POLUFINALA DOIGRAVANJA... ABA: CEDEVITA DOČEKUJE C.ZVEZDU…

FOTO: ABALIGA.COM

Pred košarkašima Cedevite u utorak (20.00 – Dom sportova) je druga utakmica polufinala doigravanja ABA lige. U Zagreb stiže Crvena zvezda Telekom koja je nakon produžetka slavila u prvoj utakmici prošlog utorka u Beogradu.

“Nakon prve utakmice u Beogradu, u kojoj smo stvarno i Zvezda i mi prezentirali jednu odličnu košarku sa svim dražima košarke od toga da je to bila utakmica na jednu loptu i da se igrao produžetak, ja se nadam i očekujem da takvu istu utakmicu ponovimo i sutra. U dobroj smo formi. Zadnje dvije utakmice smo, doduše, izgubili na način kakav jesmo, no tijekom sezone smo i puno utakmica koje smo mogli izgubiti dobili na takav način. Ono što je najvažnije je da kao momčad izgledamo dobro, da damo sve od sebe i na kraju utakmice ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić na konferenciji za novinare.

Cedevita poziva navijače i ljubitelje košarke na ovaj važni susret, a ulaznice za utakmicu Cedevita – Crvena zvezda, po cijeni od 30 kn, mogu se kupiti u ponedjeljak od 15h do 20h u Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu, te u utorak na blagajni Doma sportova od 17h do početka utakmice, a mogu se naći i u poslovnicama Tiska i Tisak Medie, na benzinskim postajama Petrol, Exlusive Change mjenjačnicama, poslovnicama Atlas Airtoursa, Autotransa, Dalas Music Shopa i Aquariusa, s tim da se mogu kupiti i online preko sustava www.eventim.hr