CEDEVITA NAKON TRI KOLA JEDINA BEZ PORAZA... ZAGREB I CEDEVITA NAKON PRODUŽETKA DO POBJEDA…

Puno zanimljivosti donijelo je 3.kolu A-1 lige za prvaka. Nakon što je Cibona jučer poražena na domaćem parketu od Splita, danas su do bodova tek nakon produžetka stigli Zagreb i Cedevita. Zagreb je u Trnskom bio bolji od Kvarnera 2010 83:79, a Cedevita je slavila u Velikoj Gorici 96:91.

Zagreb su do druge pobjede predvodili Miralem Halilović (19) i Ivan Batur (12).  Kod gostiju Šime Špralja je ubacio 20, a Petar Marić 19 poena. Cedevita je puno teže od očekivanog slavila u Velikoj Gorici, a momčad Veljka Mršića predvodio je Fran Pilepić s 33 poena koji je nakon susreta za službenu stranicu Cedevite kazao ”Bila je to jedna teška utakmica, kakvu nismo očekivali. Ne mogu reći da smo podcijenili protivnika, ali smo ušli malo lakše u utakmicu. Dogodila nam se ista stvar kao i protiv Kvarnera i Zagreba. Već treće kolo u domaćem prvenstvu igramo slabije prvo poluvrijeme, no danas, za razliku od prethodnih utakmica, nismo uspjeli podići igru u drugom poluvremenu. Isto tako, treba priznati zasluge i ekipi Gorice. Danas su odigrali fenomenalno. Iako ih nisam gledao kroz sezonu, vjerujem da im je ovo jedna od boljih predstava ove sezone”.

Uz njega izdvajamo Jacoba Pullena s 26 poena. Kod Gorice Marin Zrnić je ubacio 21, a Ljubo Prgomet i Ante Mašić po 19 poena.

Nakon tri kola Cedevita ima sve tri pobjede. A po dvije su skupili Cibona, Zagreb i Split.