U UTORAK OD 18 SATI... ZADAR U TRNSKOM, ŠIBENIK U DOMU SPORTOVA…

foto:kk-zagreb.hr

Utakmicama 6.kola u utorak se nastavlja A-1 liga za prvaka. U Zagrebu možemo gledati dva susreta, a svakkao bi zanimljiviji trebao biti susret Zagreba i Zadra koji se igra od 18 sati u SD Trnsko. Mravi su u posljednjim susretima s Zadrom u svojoj dvorani tijesno gubili, a sada su u situaciji da bi eventualnom pobjedom imali dvije pobjede više od Zadra.

“Nekako mi djeluje da Ligu za prvaka igramo lošije nego A-1 ligu i pitanje je radili se o padu forme, ali nismo na onoj razini koju sam priželjkivao. Utakmice sa Zadrom uvijek su bile neizvjesne, no oni su protiv nas uvijek motivirani. Možda je tome razlog što u Zagrebu igraju bivši igrači Zadra, a tu sam i ja koji sam bio trener Zadra. U svakom slučaju Zadar kad dođe u Trnsko uvijek ima neki poseban motiv. Pokušat ćemo priprijetiti, ali Zadar ima iskustvo igranja regionalne lige koja je ipak jedna viša razina u odnosu na našu A-1 ligu. Bitno je da su svi igrači zdravi i da će svi biti spremni za dvoboj protiv Zadra.”, rekao je uoči utakmice trener Zagreba Danijel Jusup uoči ovog susreta, a prenosi službena klupska stranica.

Cedevita će u isto vrijeme svoj niz pobjeda pokušati nastaviti u susretu protiv Šibenika ”“Šibenik nikako ne smijemo podcijeniti. Nezgodna su, mlada ekipa, igraju na veliki broj koševa i izrazito su napadački orijentirani. Posebno su nezgodni Teo Petani kao i sjajni šuter Bašić. Uz njih tu su i Radovčić kao play i šuter Roko Badžim, mladi, vrlo talentirani igrači koji imaju značajnu minutažu kod trenera Šarina. Na unutarnjim pozicijama Krajina i Vukičević su im ozlijeđeni ali tu je iskusni Blaće. Kažem, ne smijemo ih podcijeniti i trebamo odigrati koncentrirano, posebice u defanzivnoj tranziciji jer Šibenik je opasan u kontrama.”..kazao je za službenu klupsku stranicu Dino Repeša, asistent trenera Veljka Mršića.