Krilo Medveščaka uoči treće utakmice finala PH... Majstorović ” Želimo naslov u našoj dvorani”

Foto: Hrvoje Jelavić

U srijedu nas u SD Peščenica (17.30) očekuje treća utakmica finala doigravanja za košarkašice između Medveščaka i Trešnjevke 2009. Domaći Medveščak na korak je od četvrtog uzastopnog naslova jer vodi 2-0 u pobjedama, a drugu utakmicu koja je odigrana u subotu navečer u Trnskom obilježila je Anja Majstorović koja je s 24 poena predvodila ekipu Braslava Turića ”Atmosfera u Trnskom me doista ponijela. Iskreno odlično sam se osjećala i nisam razmišljala o koševima. Za moju statistiku zaslužna je cijela ekipa. Lijepo ispunjena dvorana i odlična atmosfera u ekipi me nosila, a uz to tata je imao rođendan pa sam svakako željela da dobijemo tu utakmicu kao čestitiku njemu”..kaže Anja na početku razgovora i rezimirala prve dvije utakmice ”U prve dvije utakmice Trešnjevka 2009 nam je jako dobro parirala u prve dvije četvrtine, a onda smo mi u trećoj radile razliku. U prvoj utakmici u našoj dvorani bili smo puno nervozniji nego što je to bilo u drugoj utakmici. Imamo veliku prednost i neznam što bi se trebalo dogoditi da mi izgubimo tri utakmice i ostanemo bez naslova”

Medveščak u ovim finalnim susretima između ostalih segmenata igre dominira u skoku, prije svega napadačkom ” Trener Turić dosta inzistira na kontroli skoka i skoku u napadu. Mi imamo Patriciu Buru koja stvarno dominira pod košem, a tu je Iva Todorić koja uvijek ide na skok”..ističe Anja i najavljuje treću utakmicu ” Mi moramo igrati na način kako smo igrale prve dvije utakmice. Trešnjevka 2009 se sigurno neće predati jer su to mlade cure koje žele pokušati doći do barem jedne pobjede i one će ”gristi” na parketu. Mislim da imamo dužu klupu i uz našu individualnu kvalitetu, te iskustvo vjerujem u treću pobjedu i novi naslov koji želimo proslaviti u svojoj dvorani”.
majstorović anja123

Anja je od mlađih kadetkinja članica Medveščaka i značajan faktor u svim trefejima kluba s Velesajma, pa smo je upitali kakvi su planovi za novu sezonu bez obzira što ova još nije završila ” Ugovor  s klubom mi istječe ovo ljeto, ali bi htjela da završi ova finalna serija pa ću onda vidjeti. Činjenica je da je došlo do zasićenja jer je liga sve slabija, a uz to puno cura koje su osvajale naslove u Medveščaku otišlo je u inozemstvo, pa mislim da bi i ja voljela poći tim putem”..